Idag efter jobbet så åkte jag till Nacka Forum för att möta upp Elin, Johan och lilla Amalia. Vi gick runt i lite olika butiker och kollade, pratade om allt möjligt mellan himmel och jord. Jag fick med mig ett par nya hörlurar hem då mina hörlurar jag hade innan inte hade någon mick och det var så irriterande att behöva ta ut headsetet varje gång det ringde när man lyssnade på musik. Så nu har jag ett nytt och bekvämt headset som jag även kan prata i telefon i. Fick även se min lilla pluttis Amalia gå idag, hon har lärt sig gå! Det är helt otroligt, känns som att det var evigheter sedan som jag träffade mina favoriter. En mys eftermiddag med dessa människor var precis vad jag behövde idag. Amalia fick mitt humör att hamna på topp igen efter skit dagen på jobbet.
 
Vid kvart i fem tog jag bussen till Sickla för att överraska familjen som var på bio och även för att sno med mig lillebrorsan hem till oss. Vi var hemma vid kvart över sex ungefär, när vi kom hem stod Hampus redan och lagade mat så jag tvättade händerna och hjälpte till. Käkade mat vid klockan sju ungefär och direkt efter maten så var det bara för mig att springa ned till tvättstugan och börja tvätta. Våran tvättkorg var överfull så det var på tiden! 
 
Just nu sitter killarna och spelar x-box och jag ska alldeles strax gå ned till tvättstugan för att ta upp all tvätt som äntligen snart är klar. Ska sedan försöka se om våran soffa är en bäddsoffa eller inte och börja bädda lite åt brorsan. Får se hur länge killarna vill spela, hoppas att dom kanske vill kolla på film snart istället. Det blir alltså en lugn och skön kväll med mina söta pojkar!